Category Archives: Кухня

Feed Subscription

«Хумус» – корисний смаколик зі Сходу

«Хумус» – корисний смаколик зі Сходу

Цього разу хочу познайомити вас із закускою, яка завоювала практично увесь світ, а почала вона свою переможну ходу зі Сходу, а точніше з Єгипту. За дослідженнями істориків, ніби саме там у промислових масштабах почали вирощувати нут (баранячий горох), який є основним інгредієнтом страви. Підтвердженням цьому можна вважати одну із фресок, на якій зображений фараон-реформатор Ехнатон (чоловік Нефертіті), який тримає у ...

Read More »

У Івано-Франківську готуються до міжнародного фестивалю Карпатської кулінарної спадщини (ВІДЕО)

У Івано-Франківську готуються до міжнародного фестивалю Карпатської кулінарної спадщини (ВІДЕО)

Під час святкування Дня Івано-Франківська 10-11 травня 2013 року в місті відбудеться міжнародний фестиваль Карпатської кулінарної спадщини. Головними складовими фестивалю будуть майстер-класи провідних шеф-кухарів з Карпатських регіонів Угорщини, Словаччини, Румунії та України на базі популярних ресторанів міста та народне кулінарне шоу під відкритим небом, де кожен бажаючий зможе скуштувати традиційні страви угорської, словацької, румунської кухонь, стати учасником фольклорно-пізнавального дійства на ...

Read More »

Австралійське печиво «Анзак»

Австралійське печиво «Анзак»

Це печиво з’явилося в Австралії в роки Першої світової війни, коли був дефіцит яєць. Його готували з вівса, сиропу, масла та сухого кокоса і відправляли в продуктових посилках до Європи. Дуже смачне, легко робиться і корисне. Також воно добре зберігається в герметично закритому посуді.

Read More »

Суп-пюре з гарбуза по-французьки

Суп-пюре з гарбуза по-французьки

  Картоплю і гарбуз почистити. Порізати невеличкими кубиками. Цибулю порізати напівкільцями. Викласти усе на пательню з оливковим маслом і обсмажити 2-3 хвилини.

Read More »

Готуємо квас самі!

Готуємо квас самі!

Наші предки здавна полюбляли у літню спеку споживати кваси і недарма! Вони були здоровіші й витриваліші. А з домашнім, правильно приготованим квасом не зрівняється ніяке промислове бутильоване, нашпиговане газом і невідомо чим питво. Отже, готуйте, пийте й насолоджуйтеся! Нарешті літо! Варто знати, що правильно приготований квас знімає втому, тонізує і додає витривалості. Квас житній Житні сухарі залити кип’ятком, потім охолодити. ...

Read More »

30 найкращих рецептів глінтвейну

30 найкращих рецептів глінтвейну

Глінтвейн (від німецького gluhende Wein – гаряче, палаюче вино) незамінний в холодну пору року. Він особливо підходить для довгих зимових або осінніх вечорів, гарячі напої понад усе популярні у Великобританії та скандинавських країнах.

Read More »

Курячі стегенця в пряному соусі

Курячі стегенця в пряному соусі

На кілограм курячих стегенець для соусу потрібно: по чайній ложці – мед (світлий), гірчиця, імбир. Пропонувалось в офіційному рецепті додати соєвий оцет, проте підійде і соєвий соус.

Read More »
Scroll To Top
http://srealt.comhttp://otellook.com