Курячі стегенця в пряному соусі

Курячі стегенця в пряному соусі

На кілограм курячих стегенець для соусу потрібно: по чайній ложці – мед (світлий), гірчиця, імбир. Пропонувалось в офіційному рецепті додати соєвий оцет, проте підійде і соєвий соус. Соусу додавати 2 столові ложки. Посолити і поперчити. Сушений часник, теж чайна ложка. Ну і при бажанні можна додати ваших улюблених спецій, але обережно, щоб не переборщити. Мої улюблені – хмелі-сунелі і ніжний карі. З цього всього робимо соус і перемащуємо стегенця. Лишаємо на 2 години, щоб м’ясо перейняло на себе аромат спецій. Після цього на сковорідку чи на деко (попередньо змазуємо олією) викладаємо стегенця. Температура  бажана в межах 175 градусів. В кінці якщо є можна включити гриль.
Смачного!!!

Scroll To Top
http://srealt.comhttp://otellook.com