Суп-пюре з гарбуза по-французьки

Суп-пюре з гарбуза по-французьки

 

Картоплю і гарбуз почистити. Порізати невеличкими кубиками. Цибулю порізати напівкільцями. Викласти усе на пательню з оливковим маслом і обсмажити 2-3 хвилини.

Пересипати вміст пательні в баняк. Влити бульйон, посолити до смаку. Варити 15 хвилин на середньому вогні.

Ретельно подрібнити вміст баняка блендером. Додати вершки і довести до кипіння.

При подачі посипати зверху меленим перцем і підсмаженим на незмащеній пательні гарбузовим насінням.

гарбуз 750 г
цибуля-порей 1 шт.
картопля 150 г
оливкова олія 2 ст. ложки
вершки 150 г
бульйон овочевий 1 л
насіння гарбузове 5 ст. ложок
сіль
перець чорний мелений
Розраховано на 6 порцій

Джерело: cookorama.net

Scroll To Top
http://srealt.comhttp://otellook.com